Utopia Bingo

Utopia Bingo - Spillere fra hele verden!

  • preview.jpg
  • logo_highres_edit.gif
 
 
Hos Utopia Bingo får du massive bingokampanjer - du kommer aldri til å kjede deg her! Bonus: 100% opp til 2000kr + 100 kroner gratis!

Utopia Bingo er en online bingo side. Her kan du spille bingo så mye du vil, døgnet rundt. UtopiaBingo eies av Terra Entertainment Ltd. Det er et selskap som holder til i London. Utopia Bingo har en internasjonal spilletillatelse i Costa Rica. De har sikkerhet som en topp prioritet, og du kan føle deg trygg hos Utopia Bingo. Dette er en online Bingo side du kan ha mange timer moro. Den tilbyr ikke bare bingo. Du kan også spille forskjellige casino spill.

Utopia Bingo Bonus

Du kan få flere forskjellige bonuser hos Utopia Bingo. Det er på denne bingo siden, som de aller fleste, at du kan få en velkomstbonus når du registrerer deg. Du får 100 kroner når du registrerer deg. Du trenger ikke å sette inn noen penger for å få denne bonusen. Det tar bare noen sekunder å registrere seg, og dermed har du mottatt din første bonus hos Utopia Bingo. Lettere blir det ikke. I tillegg til denne bonusen, får du en velkomstbonus på 100% opp til 2000 kroner. Det vil altså si at om du setter inn 1000 kroner, vil du få 1000 kroner i tillegg å spille for. Etter dette innskuddet kan du få 20-100% bonus på alle innskuddene dine. Dette varierer hele tiden.

Spill

Du kan som sagt spille mer enn bare bingo hos Utopia Bingo. Dette er genialt for de som liker litt variasjon. Du kan spille blant annet spilleautomater, skrapelodd, poker og andre småspill. Du kan fritt velge hvilke spill du vil spille til enhver tid. Om du setter inn penger på spillekontoen din, kan du bruke de på alle de spillene du selv velger. På denne siden er det flere varianter av bingo du kan velge å spille. Det er75-ballsbingo, variant bingo, 90-balls bingo og 80-balls bingo. Om du er usikker på reglene i de forskjellige bingospillene, kan du lese om dem på siden til UtopiaBingo. Dette er en side med mange muligheter for deg som liker å spille litt forskjellig.

Brukervennlighet

Utopia Bingo har en veldig oversiktlig og fin side. Du kan lett finne frem til de forskjellige spillene, og sidene kan leses på norsk. Utopia Bingo har en kundeservice som er til for å hjelpe deg som spiller. De svarer på alle spørsmålene du måtte komme med. Du har muligheten til å chatte med de andre spillerne, og det er selvsagt en fordel om du spiller med noen du kjenner. Da blir det hele straks mer sosialt. Det er flere forskjellige betalingsmuligheter, og du kan velge det alternativet som passer deg best. Dette er en side du finner lett frem på, får gode bonuser, og variable spill. Prøv bingo hos Utopia Bingo i dag!