Prime Slots

Prime Slots

  • 458x287-prime-screen1.jpg
  • 458x287-prime-screen2.jpg
 
 
Utnytt dette unike og tidsbegrensede tilbudet: Du får 50 kr HELT gratis. Søk lykken i dag og vinn stort hos PrimeSlots Hvis du er en ivrig fan av spilleautomater, er det ingen tvil om at du kommer til å like deg på Prime Slots. Vi har over 60 forskjellige typer av 1-, 3- og multilinje-klassikere og videoautomater.

Utnytt dette unike og tidsbegrensede tilbudet: Du får 50 kr HELT gratis. Søk lykken i dag og vinn stort hos PrimeSlots

Hvis du er en ivrig fan av spilleautomater, er det ingen tvil om at du kommer til å like deg på Prime Slots. Vi har over 60 forskjellige typer av 1-, 3- og multilinje-klassikere og videoautomater.  Spillerne har ingen grunn til bekymring når det er mer enn 40 ekstra skrapelodd- og øyeblikkelig gevinst-spill å velge fra. Dessuten tilbyr Prime Slots 2 meget attraktive bonuser; nye medlemmer får 50 kr gratis (innskudd er ikke påkrevet) og en 100% matchende bonus på alle første innskudd.

Alle spillene er flash-baserte (ingen nedlasting), spennende og enkle å spille. Hver måned lanserer Prime Slots nye spill sammen med flotte kampanjer, fantastiske progressive jackpoter og kontantbonuspremier, inkludert muligheten til å vinne en jackpot på £1 000 000! Vår kundeservice hjelper til med alle spørsmål du måtte ha og er tilgjengelige hver dag døgnet rundt. Hele nettstedet generelt er et imponerende online-kasino som tilbyr spillerne et trygt og givende sted å spille på.