Piggy Bingo

Piggy Bingo - har du "griseflaks"?

  • screen shot 2012-02-07 at 10.18.14.png
  • screen shot 2012-02-07 at 10.18.57.png
 
 
Er du "griseheldig" hos Piggy Bingo, kan du vinne masse penger!

Piggy Bingo er en side med bingo, spilleautomater og flere andre spill. Siden eies av ComOn24 Ltd. De holder til i London. PiggyBingo.com har en internasjonal spilletillatelse i Costa Rica. På denne siden er det flere spill enn bare bingo, og det er enkelt å registrere seg. Du kan chatte med de andre spillerne mens du spiller, og det er veldig morsomt. Du må være fylt 18 år for å registrere deg hos PiggyBingo.com. Du kan få siden på norsk, engelsk, finsk, svensk og dansk. Det er selvfølgelig en fordel for nordmenn å kunne spille på en side hvor det står på norsk.

Bonuser

Hos PiggyBingo kan du få bonuser. Når du registrerer deg hos Piggy Bingo,vil du få en velkomstbonus på 100 kroner. Dette ser kanskje ikke så mye ut, men det er tross alt hundre gratis kroner du kan spille for. Du kan vinne ganske mye når du kan spille for hundre kroner ekstra. I tillegg til denne bonusen får du en bonus på 100% opp til 2000 kroner på ditt første innskudd. Du får også bonuser på 2. 3. og 4. innskudd.

Spill

Piggy Bingo er selvsagt en bingoside. Men de tilbyr også mange andre spill. Du kan spille spilleautomater, skrapelodd, poker og diverse småspill. Det er stor variasjon i spillene, og du kan umulig bli lei når det er så mye å velge blant. Alle spillene har store premier, så du kan vinne gode penger ved å ha litt flaks. Det er gode animasjoner i spillene, og det er veldig underholdende. Det er også et stort pluss at du ikke trenger å laste ned noen programvare for å spille bingo eller de andre spillene hos Piggy Bingo. Er du usikker på hvordan du spiller bingo? Det kan Piggy Bingo hjelpe deg med. De har en egen underside hvor du kan lese om hvordan du spiller bingo.

Brukervennlighet

Dette er en veldig fin og oversiklig side. Det står masse nyttig informasjon på de forskjellige sidene, og det er en fin fordel for deg som er nybegynner. Dette er en flott bingo side, med mange bra spill. Du kan chatte med de andre spillerne. Da kan du snakke med vennene dine mens du spiller, eller du kan få mange nye venner. Når du skal gjøre innskudd, er det flere alternativer. Du kan velge om du vil bruke VISA-kort, Mastercard eller internett lommebøker. Du velger det alternativet som passer deg best. Piggybingo.com er en side hvor du kan ha mange timer spenning og moro!