Bingorom

Hver bingoside på nett har forskjellige rom der en spiller kan delta og spille bingo med enten 75 eller 90 baller. Mange operatører på nett deler nettverk, slik at spillerne kan vinne mye større jackpot gevinster da flere spillere bidrar til gevinstpotten. Progressiv jackpot fungerer på denne måten, med en prosentandel av hvert spill fra hver spiller går mot en gevinstpott for vinneren. Klassisk jackpot har vanligvis en forhåndsbestemt gevinst som ikke endrer seg uansett hvor mange eller få som spiller den dagen.

Bingonett.org har satt sammen en liste av bingorom med høy kvalitet, som kan spilles gjennom noen av våre favorittoperatører på nett, inkludert Maria.com, OnlineBingo.eu, Bingo.com, Betsson Bingo og Unibet Bingo. Bingospillene på disse sidene går alle gjennom en tilfeldig nummergenerator, slik at alle spillere har en rettferdig og lik sjanse til å vinne, i tillegg til at de reguleres av en spilleinstans som kontrollerer at spillene er trygge og sikre, og at alle gevinster utbetales i henhold til sidens krav og betingelser.

I tillegg til bingo, kan spillere også spille enarmede banditter og skrapelodd spill. Se anmeldelser her.

Ha det moro med bingo og sjekk vår nyhetsseksjon regelmessig for kampanjer og spesialtilbud.

 

 

 

75-ballers bingo, hvert brett har 25 numre, delt inn i 5x5 ruter. Den som først får ropt opp alle 25 numrene på sitt brett, vinner runden.

 

 

 

90-ballers bingo, der hvert brett har 15 numre, delt inn i 3x9 ruter. Den som først får ropt opp 15 av numrene på sitt brett, vinner runden.

 

 

 

Møt hundrevis av andre spillere på nett og spill når som helst, dag eller natt.

 

 

 

Delta i mindre spillegrupper i bingorom drevet av nettbaserte operatører som Bingo.com, Maria.com og fler.

 

 

 

Spill i bingorom der jackpot prisen kan være mer enn 100.000 NOK!