Bingo.com

Bingo.com - 100% opptil 500 kroner + 50 kr gratis!

  • screen shot 2012-02-06 at 14.57.30.png
  • bingo-com homepage 2.png
 
 
SUPER VELKOMSTBONUS! Som ny kunde får du hele 100% i velkomstbonus! Spill for 500 kr og få 500 kr i bingobonus! Gratis: 50 kr.

I desember 2005 gikk bingo.com live. Her kunne man allerede fra starten spille bingo med spillere fra hele verden. Egentlig er det en underdivisjon av Unibet som driver Bingo.com, men siden er likevel egenrådig med makt i sine egne hender. Her kan du få fantastiske bonuser i alle kampanjer online.bingo.com arrangerer. Registrer deg som spiller i dag og få 50 kroner gratis å spille for - uten å sette inn en eneste krone!

Bingo.com bonus

  • Bonus: 100% opp til 500 kr
  • Gratis: 50 kr.

Registrere en konto

Du kan enkelt registrere deg på bingo.com gjennom vinduet under. Hvis du ikke kan se dette vinduet, så kan du prøve å deaktivere AdBlock, eller du kan klikke her.

Registrer deg som spiller nå!

Hos Bingo.com får du en bonus på hele 100% opp til 500 kroner når du setter inn ditt første innskudd. Dette er en av de beste bonusene på internett. Den er enkel å spille ut, og beløpet kommer litt og litt til spillerkontoen din. Du klarer til og med å klarere bonusen din hvis du bare har tenkt til å "kosespille" bingo en gang eller to i uka.

Men det er ikke bonusen man virkelig kan tjene penger på. Bingo.com er nemlig kjent for sine mange jackpots. Du kan velge mellom små jackpots, store jackpots, hyppige jackpots - listen er uendelig. Sett deg ned og se på hvilke spill som passer deg best. Bingospillene er inndelt etter tid på døgnet, slik at alle skal ha muligheten til å spille sitt favorittspill. De fleste norske spillere spiller mellom 20:00 og 22:00. I løpet av denne tiden er det flere norske spillere som går av med jackpotter på flere tusen kroner!

Spill

Bingo.com er en av nettets beste bingosider, og helt klart en av de mest respekterte. Bingo er faktisk ikke det eneste spillet de tilbyr. Som vi har nevnt i flere av våre andre anmeldelser syns vi det er et stort pluss at et bingorom tilbyr andre spill enn bare Bingo. Her finner du et lite casino der du kan spille på spilleautomater, rulett eller Blackjack.

Brukervennlighet

Vi ble svært positivt overrasket over kundeservicen. Vi pleier å spørre etter vanlige ting som hvor lenge de har holdt på eller liknende spørsmål. Dette pleier å være via mail. Svaret kommer et knappe fire minutter, og svaret stod på norsk. Svaret var godt, og vi var fornøyde. I tillegg til å sende mail kan du også chatte live med kundeservicen.

Hos Bingo.com er det vanlige betalingsmetoder, og du kan for eksempel bruke ditt VISA-kort for innskudd. Andre innskuddsmuligheter som NetELLER og Moneybookers er også tilgjengelig.