Vinnerhistoriene ruller inn hos Maria.com!

De store vinnene fortsetter å rulle inn hos Maria.com denne sommeren, med to nylig utbetalte pengepremier på store summer vunnet gjennom den britiske nettsiden – og det som resultat av svært små satser på nettsidens fantastiske spilleautomater! Å lese disse vinnerhistoriene vekker definitivt lykkejegerne i oss hos bingonett.org!

Britisk spiller vinner £16 480 fra en sats på £20

En heldig vinner fra Luton i nord-London vant nylig £16,480 på spillemaskinen Wild Turkey hos Maria.com – og dette på et eneste spinn. Hvor fantastisk er ikke det?!

Wild Turkey tar deg med på en reise inn i den dypeste jungel, og presenterer fem særegne Spinning Reels, tjue Paylines, Free Spins og Stacked Wild Symbols. Totalt kan spillere vinne opptil 800,000 mynter på spillet – slettes ikke et dårlig tilbud! Besøk Maria.com nå for å spille Wild Turkey.

Britisk spiller vinner £4800 fra en sats på £24

En annen heldig Maria.com-spiller fra Storbritannia vant nylig fantastiske £4800 i kontanter, denne gang på den Irlandsinspirerte spilleautomaten Rainbow Riches. Den heldige vinneren fra Leeds i nord-England hadde registrert seg på nettsiden samme dag, og endte opp med å vinne den imponerende pengesummen fra en sats på kun £24.

Da vinneren ble kontaktet av Maria.com med gratulasjoner fortalte hun at hun var ”skikkelig spent og lykkelig”, og forklarte deretter at hun aktet å bruke premiesummen på en stor ferie. Maria.com-vinneren har nok et hell utenom det vanlige, da dette ikke er første gang hun vinner stort; hun vant også tidligere en sum på £10,000 på et skrapelodd. Det kan godt tenkes at du ikke har hatt hellet med deg til en like stor grad, men dette kan fort endre seg med et medlemskap på Maria.com!

Rainbow Riches er en sensasjonell spilleautomat som kan produsere opp til tjue vinnende linjer per spinn. Har du litt av det sagnomsuste irske hellet, og skulle ønske det var du som hadde vunnet £4800 i kontanter? Om så er det verdt å gi Rainbow Riches et spinn!

Prøv lykken på en rekke spilleautomater hos Maria.com – besøk nettsiden deres ved å trykke her, og bli medlem i dag. Før du starter spillet får du også muligheten til å velge mellom tre fantastiske velkomstbonustilbud! Les deg gjerne opp på Maria.com før du blir et medlem ved å besøke sideanmeldelsen vår her. Kanskje ligger Norge nest på lista av vinnerhistorier fra Maria.com! Lykke til!