Vinn stort med spennende lojalitetsprogram hos Bingo.com!

Vinn stort med spennende lojalitetsprogram hos Bingo.com!

Bingo.com har igangsatt et lojalitetsprogram som gir deres mest trofaste kunder muligheten til å vinne spennende premier og store gevinster som takk for deres – nettopp – lojalitet! Spill bingo og sidespill hos Bingo.com, og samle poeng for å spinne det spennende lojalitetshjulet. Dess mer du spiller, dess lengre inn kommer du – og dess større premier kan du vinne! Så hva venter du på? Les videre for mer informasjon om hvordan du kan få muligheten til å vinne blant en rekke spennende premier!

Hvordan fungerer lojalitetsprogrammet? 

Alt du trenger å gjøre for å ta del i lojalitetsprogrammet er å spille bingo og sidespill hos Bingo.com, og med det samle poeng til å fylle opp din personlige lojalitetsmåler. Hver gang du fyller opp måleren vil du komme videre til neste nivå, og med det få spinne nivåets lojalitetshjul. Hvert spinn garanterer gevinst, og er du heldig nok til å treffe en pil i det ytre hjulet vil du automatisk gå videre til det neste indre hjulet, med mulighet for enda større gevinster. Treffer du derpå nok en pil, vinner du jackpot-premien! 

Kort oppsummert: 

1 .Kjøp bingobrett og spill sidespill for å øke på lojalitetsmåleren.

2. Nå et nytt nivå når måleren er fylt opp og spinn lojalitetshjulet. 

3. Hvert spinn garanterer en gevinst, og høyere nivå betyr større premier!

Premier 

Premiene, bestående av gratisspinn, gavekort og kontanter, øker i verdi etter hvert som du stiger i nivå på lojalitetsprogrammet. Som medlem av lojalitetsprogrammet vil du også ha muligheten til å vinne spennende premier under spesielle kampanjer, blant annet elektroniske gadgets og luksusreiser!  

Hva venter du på? 

Enklere blir det altså ikke! Besøk bingorommene hos Bingo.com, spill deg opp i rankene, og ta et spinn på lojalitetshjulet allerede i dag! Er du ikke allerede et medlem hos Bingo.com kan du lese vår anmeldelse av nettsiden deres her, og med det få tilgang til all den nødvendige informasjonen før du melder deg på. Her, samt på deres egen nettside, finnes også videre informasjon om spennende bingorelaterte kampanjer og promoteringer hos Bingo.com.

Lykke til!