Vinn drømmeapparatet ditt med Nordicbet

Nordicbet gir vekk flerfoldige spennende apparater fra og med i dag frem til 15. desember. Uansett hvilken type person du er, vil det garantert finnes en premie som passer deg – enten du liker å vise frem Hugo Boss Classico-klokken på håndleddet ditt, eller vil ha med deg musikksamlingen hvor enn du er med Beats by Dr. Dre Studio Wireless.

Alt du trenger å gjøre for sjansen om å vinne en liten førjulsgave er å spille poker! Ganske enkelt, ikke sant? Les under for å forsikre deg om at du følger alle de riktige stegene i målet om å vinne favorittapparatet ditt!

  1. Velg et apparat.

Ta del ved å velge ut ditt blant seks spennende alternativer. Bildene, samt listene ved siden av dem, vil fortelle deg hvor mange lojalitetspoeng du trenger for å vinne hver premie.

  1. Spill poker.

For å samle opp nok lojalitetspoeng for å vinne apparatet du ønsker deg er alt du trenger å gjøre å spille poker! Husk å spille så mye du kan innen kampanjens sluttdato, 15. desember.

  1. Bekreft postadressen din.

Sist men ikke minst må du huske å bekrefte postadressen din på Nordicbets hjemmeside så snart du når lojalitetspoengmålet ditt.

Vanskeligere er det ikke! Om du klarer å samle opp minst 150 lojalitetspoeng men ikke lykkes med å samle opp nok til apparatet du ønsker deg, vil du automatisk meldes på Freeroll Flip-turneringen som tar sted klokken 20.30 CET, 16. desember. Turneringens seks beste spillere vil motta ett apparat hver.

Husk å ta del gjennom kampanjesiden for å melde deg på, og kom deg bort til Nordicbet i dag for å starte spillet. Lykke til!