Vinn Apple-produkter og opp til 1000 euros med Unibets Happy Holidays-kampanje

Flerfoldige selskaper har i disse dager lansert spennende julekampanjer, og Unibet er et av nettkasinoene som har valgt å gi brukerne en ekstra morsom julefeiring med muligheten til å vinne store pengepremier til julaften!

Unibet har nylig lansert en splitter ny spilleautomat, Happy Holidays – og for å feire lanseringen har Unibets spillere nå muligheten til å vinne blant 12 flotte premier!

Alt du trenger å gjøre for å ta del i kampanjen er å spille hvilket som helst av de kvalifiserende spillene når som helst mellom mandag 7. desember til søndag 3. januar. Blant disse finner du Happy Holidays, Secret Santa, Santa’s Wild Ride og Deck the Halls. Hver gang du spiller 25 euros på Happy Holidays i løpet av kampanjeperioden vil du automatisk få 2 lodd lagt til i premieuttrekningen. Spiller du 25 euros på et hvilket som helst annet kvalifiserende spill under kampanjen, vil 1 lodd automatisk legges til i trekningen.

Det er til sammen 12 spennende premietrekninger, med startdato 10. desember 2015. Den siste premietrekningen vil ta sted 4. januar 2016.

 

Spilleautomaten Happy Holidays har til sammen 243 ulike vinnerkombinasjoner, med en Frosty Feature-bonus som utbetaler kontanter umiddelbart skulle du være heldig nok til å få en av de fem høystbetalende symbolene på skjermen – så denne automaten er det absolutt verdt å sjekke ut!

Ønsker du å finne ut mer om Unibet før du registrerer deg, kan du lese vår anmeldelse av nettsiden deres her, og med det få tilgang på all den nødvendige informasjonen – fra bonuser, programvarer og kundeinformasjonsdetaljer. Få utbytte av spennende spilleautomater og julekampanjer hos Unibet denne jula. Lykke til, og god jul!