Unibets Ukentlige ‘Super Double Trouble’-Turnering

Du er muligens allerede klar over at Unibet ukentlig arrangerer en utrolig populær Double Trouble-turnering – men det du gjerne ikke visste, er at turneringens popularitetsnivå har ført til at Unibet har bestemt seg for å opprette den nye Super Double Trouble-turneringen! Her har du muligheten til å vinne €400 i cash skulle du være så uheldig som å tape €200 eller mer i cash den forrige uka. Det er med andre ord en utrolig gunstig trøstepremie!

Den vanlige Double Trouble-turneringa vil selvsagt fortsatt arrangeres til normal tid hver tirsdag samtidig som den nye turneringen.

Super Double Trouble

Premiepott: €4000

Tap €200 eller mer i cashgame mellom mandag og søndag, og du vil motta muligheten til å vinne €400 i den nye turneringen om du stiller blant de topp 10 beste finalistene. Super Double Trouble-turneringen tar sted hver tirsdag klokken 19:00.

Double Trouble

Premiepott: €4000

Tap €20 eller mer i cashgame mellom mandag og søndag, og du vil motta muligheten til å vinne €40 i den gamle turneringen om du stiller blant de topp 100 beste finalistene. Double Trouble-turneringen tar sted hver tirsdag klokken 18:00.

Du har med andre ord to store muligheter til å vinne tilbake tapte penger under både Double Trouble- og Super Double Trouble-turneringene.  Ganske fantastisk, ikke sant? Besøk Unibet.com nå for å starte spillet – og vit at du kan komme til å vinne tilbake cash skulle du være uheldig nok til å tape.