Onlinebingo.eu feirer nettsidelansering med nok en utrolig kampanje!

Onlinebingo.eu har denne måneden lansert en splitter ny nettside, og har i den anledning valgt å dele ut en mengde nettbrett og smarttelefoner til en samlet verdi av 50 000 kroners. Det er hva vi kaller en ordentlig feiring!

Lanseringen av den nye nettsiden betyr at flere av spillene på onlinebingo.eu nå vil være tilgjengelig på mobile apparater, noe som gir deg muligheten til å ta del i moroa hvor du vil, når du vil!

Hver eneste dag i løpet av denne måneden vil en heldig spiller motta muligheten til å vinne en smarttelefon eller et nettbrett fra OnlineBingo.eu. Alt du trenger å gjøre for å motta sjansen til å vinne er å sette inn et depositum på minimum NOK 250 og satse minimum NOK 250 på et hvilket som helst spill, og du vil automatisk ta del i trekningen av dagens premiepott.

Hver eneste vinner, samt premien de har vunnet, vil annonseres på nettsiden – så besøk OnlineBingo.eu i dag for å ta en titt, samt oppdage hva som er dagens premie.

Under finner du flere detaljer om kampanjen, utlevert av OnlineBingo.eu:

-    Kampanjen pågår mellom 1. september og 30. september.
-    Spillere kan melde seg inn i trekningen så mange ganger de ønsker.
-    Det vil kun utleveres én premie per spiller i løpet av kampanjen. Om en utnevnt spiller allerede har vunnet tidligere i måneden, vil en ny vinner utnevnes.
-    Hver vinner vil annonseres og kontaktes innen 48 timer etter at navnet deres ble trukket i den daglige premieutdelingen.
-    Vinneren kan bytte premien mot en pengegevinst på 70% av premiens verdi.

Kom deg bort til OnlineBingo.eu nå for å sjekke ut den nye nettsiden, og ta samtidig del i den nye kampanjen. Les sideanmeldelsen vår her om du ønsker videre detaljer om OnlineBingo.eu før du melder deg på. Husk, ikke gå glipp av muligheten til å vinne en av flere fantastiske premier – nå er det ikke lenge til måneden, og med det kampanjen, ender! Lykke til!