Julefeiring hos Betsson Poker

Unn deg selv en runde poker til jul – og opplev med det sjansen til å vinne månedlige utbetalinger under hele 2016! Tar du del i Betssons spennende oppdrag vil du samtidig motta muligheten til å vinne blant en rekke premier – blant annet billetter til Betssons Reindeer-turnering, hvor det deles ut både pengepremier og billetter til den sagnomsuste Santa-turneringen! Med gevinster til hele €12,000 i Reindeer-turneringen og en pengepremiepott på €9,000 i Santa-turneringen, ser det sannelig ut til at det blir en særdeles god jul hos Betsson - i år også!

Fantastiske premier

Alt du trenger å gjøre for å kvalifisere til Reindeer-turneringen er å fullføre de ukentlige kampanjeoppdragene. Lykkes du i oppdragene kan du automatisk vinne premier i form av kontanter, gratisspinn, og til og med videre turneringsbilletter! Du kan holde kontroll på fremgangen din på Betssons hjemmeside.

Skulle du lykkes med å fullføre de ukentlige oppdragene vil du motta muligheten til å ytterligere vise frem ferdighetene dine i Santa-turneringen. Ikke nok med det! Tar du del i turneringen har du også muligheten til å vinne blant en rekke spennende premier, blant annet en PS4, iPhone 6, Apple TV, og mye, mye mer. Det er enda mulighet til å kvalifisere seg til Santa-turneringen, så her er det bare å sikre seg en plass fort som svint! Santa-turneringen er nemlig den sagnomsuste turneringen som gir vinnerne muligheten til å motta pengepremier utbetalt månedlig under hele nyåret. Hva venter du på?

Hvordan man vinner

Hver uke lanseres et nytt Reindeer-oppdrag. Se tabellen nedenfor for en oversikt over de ulike oppdragene, samt datoene de er tilgjengelige.

Oppdrag: 

Dasher                                                            1.-6. desember

Dasher Reindeer-turneringen                          7. desember

 

Dancer                                                            7.-13. desember

Dancer Reindeer-turneringen                          14. desember

 

Prancer                                                          14.-20. desember

Prancer Reindeer-turneringen                        21. desember

 

Vixen                                                              21.-27. desember

Vixen Reindeer-turneringen                            28. desember

Foruten muligheten til å vinne tilgang til Santa-turneringen kan du også vinne gratisspinn og kontantpriser i løpet av Reindeer-turneringen.

Besøk Betssons hjemmeside nå for å lese mer om de fantastiske premiene som utdeles under Reindeer- og Santa-turneringene – og opplev samtidig sjansen til å vinne en spennende julepremie! Har du enda ikke registerert deg hos Betsson kan du lese anmeldelsen vår av nettsiden deres her før du melder deg på. Start spillet i dag, og tilbring høytiden på spennende vis med Betsson! Lykke til, og god jul!