Høstens Bootcamp hos Unibet – Vinn del av 50,000 Euro

Nå som høstmørket har begynt å senke seg her i nord er behovet for hygge og underholdning en absolutt nødvendighet! Heldigvis henger Unibet.com med, og tilbyr denne høsten sine spillere muligheten til å styrke pokerhånden - og vinne flotte pengepremier i samme slengen! Høstens Bootcamp gir alle Unibets cashgame-spillere muligheten til å vinne stort gjennom hele oktober måned.

Alt du trenger å gjøre er å samle poeng ved å oppnå forskjellige mål og milepæler ved cashgame-bordet, med endemål om å rankere i Unibets fire ukentlige lederbrett – og med det vinne store pengepremier! Du kan holde øye med din egen fremgang på Unibets hjemmeside, og med det forsikre deg om at du har det som skal til for å komme seg til topps.

Poeng kan tjenes på tvers av NLHE-, PLO- og Banzai-bordene – og du vil i tillegg motta bonuspoeng på vinnende spill, kalkulert etter satssummen din. Sjekk tabellen under for en idé av hvor mange poeng du kan tjene, eller besøk Unibet.com for en helhetlig oversikt over hvordan poeng opptjenes.

De fire lederbrettene i løpet av oktober måned er som følgende:

1.-7. Oktober:            €10,000

8.-14. Oktober:          €10,000

15.-21. Oktober:        €10,000

22.-31. Oktober:        €10,000

Ta en kikk på de fantastiske premiene tilgjengelig for hver posisjon på de ukentlige lederbrettene på Unibet.com. Spilleren som kjemper seg til førsteplassen vil motta utrolige €2,000 – så start spillet og ta del i spenningen i dag! Les vår anmeldelse av Unibet.com her om du ikke har spilt med dem før, eller kom deg rett til nettsiden deres for å starte spillet nå.

Husk, du har kun frem til 31. oktober å spille, så her gjelder det å være rask!