Forelsk deg i Nordicbets Valentinskampanje – og vinn del av €25,000!

Denne helga er det alle hjerters dag – og det er nettopp hjerter det handler om hos Nordicbet.com, som feirer St. Valentin med en kampanje som er alt annet enn halvhjertet. Med mer enn €25,000 i pengepremier på bordene i Nordicbets store King of Hearts-kampanje kan du nemlig med litt hell komme til å kunne feire kjærligheten med mer enn et kort og en boks sjokolader denne valentinshelga!

Summen på €25,000 vil utdeles i umiddelbare premier på €5 hver. Alt du trenger å gjøre for å vinne penger umiddelbart er å vise en flush i hjerter på et kvalifisert pengespillbord. Kampanjen starter i morgen, 12. februar, og fortsetter frem til den totale premiepotten er blitt delt ut – så her er det ingen tid å tape! Hver spiller har nemlig muligheten til å vinne opptil 10 umiddelbare pengepremier hver!

Her er en kjapp oppsummering av hvordan kampanjen fungerer:

·         For å vinne en umiddelbar pengepremie i King of Hearts-kampanjen, må du enkelt vise en flush i hjerter på et hvilket som helst kvalifiserende pengespillbord.

·         Du vil umiddelbart belønnes med €5 i cash i pokerkontoen din.

·         Du trenger ikke vinne potten for å få premien, men du må begge dine kort på hånda for å lage hånden med flush i hjerter.  

Alle de kvalifiserende bordene er No Limit Hold’em-pengebord med blinder på €0,50/€0,10 og Fixed Limit Hold’em-pengebord med blinder på €0,20/€0,40 eller høyere. Heads up-bord kvalifiserer ikke til kampanjen. Husk, du må lage en hånd med flush i hjerter for å vinne, og du kan ikke bruke mer enn en Nordicbet-konto for å ta del i kampanjen. Spillere som bruker mer enn en konto vil umiddelbart miste alle vinninger, og risikerer at kontoen sperres.

Så hva venter du på? Kom deg bort til Nordicbet.com denne valentingshelga for muligehten til  å vinne umiddelbare pengepremier! Er du ikke allerede registrert hos Nordicbet kan du problemfritt melde deg på i dag, og lese anmeldelsen vår av nettsiden deres her før du starter spillet. Til alle våre lesere: lykke til!