Bingo.com gir vekk £1000 hver dag i november

Flere nettkasinoer gir i løpet av november måned bort spennende pengepremier og bonuser i forberedning til juleferien - og heldigvis er Bingo.com ikke av slaget som akter å sitte på sidelinja! Så, har du lyst å vinne en vesentlig sum penger akkurat i tide til jul? I så fall er det bare å lese videre!

Bingo.com gir vekk hele £1000 hver dag under hele november måned. Alt du trenger å gjøre for å ta del i trekningen, og med det motta sjansen til å vinne en del av premiepengene, er å sette inn et depositum på £20 eller mer og spille på et hvilket som helst Bingo.com spill. Så enkelt er det!

Når du logger på neste dag kan nettopp du være en av 135 heldige vinnere som mottar en Cash Drop. Pengene vil akkrediteres direkte til vinnernes spillerkonto innen klokken 17:00 neste arbeidsdag, og spillerne vil utnevnes på tilfeldig basis – noe som betyr at alle har muligheten til å vinne! Det vil også glede deg å høre at pengene kan tas ut fra kontoen umiddelbart!

Cash Drop-premiene utdeles som følgende:

  • 100 spillere vil motta £5 i cash
  • 20 spillere vil motta £10 i cash
  • 15 spillere vil motta £20 i cash

For flere daglige Cash Drops, fortsett å lese nyhetssiden vår for de ferskeste kampanjene.

Kom deg bort til Bingo.com nå for å ta del i spillet, og motta med det muligheten til å bli en av de heldige utvalgte vinnerne under denne månedens kampanje! Om du ikke allerede er et medlem på Bingo.com kan du lese anmeldelsen vår av nettsiden deres her, og med det få tilgang til alle detaljene du trenger før du melder deg på, blant annet vedrørende velkomstbonusene deres. Lykke til!